Şehit Sezgin Burak CANTÜRK Ortaokulu

Vizyon: Her alandaki birikimini toplum yararına sunmayı görev edinen, eğitim-öğretime karşı vizyoner bakış açısıyla, değişime ve gelişime liderlik eden, Türk vatandaşlığının getirdiği sorumlulukların farkında olan ve bu bilinçle hareket eden, öğrencisi, personeli ve mezunu olmaktan gurur duyulan bir kurum olmak.

Misyon: Yeniliklere ve gelişimlere açık, sürekli kendini geliştiren genç dinamik öğretmen kadrosuyla, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin ilerisine taşımayı hedefleyen nesiller yetiştirmek amacıyla öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi etkin biçimde kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin akademik, sportif, sanatsal ve kültürel başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Taşımalı servis var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://shtsezginburakcanturk.meb.k12.tr

Adres - ADABÜK MAH. PALMİYE CAD. NO 4 İÇ KAPI NO 1 ESPİYE / GİRESUN

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Adabük Mahallesi

Adres - ADABÜK MAH. PALMİYE CAD. NO 4 İÇ KAPI NO 1 ESPİYE / GİRESUN

Ulaşım Şehiriçi servisle ve yürüyerek yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde